ostby.cecilie@gmail.com

Hon måste dö

Jag bara vet att hon måste dö.

Hon sitter där i sin stora våning och jag går runt, runt henne så att dammet yr och verkar inte få in den rätta stöten, den rätta känslan eller anledningen.

Men måste hon verkligen dö då?

Ja, det måste hon! Det finns inget annat val!

Hon sitter där så godtrogen och tror att jag vill henne väl på alla sätt. Det kanske är något med hennes blick som hindrar mig. Hennes enfald att världen är till för henne. Hon har ju fel och konsekvensen av hennes slutsats är att hon inte kan få leva.

Så är det förstås för alla. Vi kommer alla att dö en dag. Men måste det vara just du som dödar henne? Kan du inte bara låta tiden göra jobbet?

Nej, det vore att undvika det oundvikliga. Det är bara det att jag inte vet hur det ska gå till. Och egentligen är det väl så att jag inte törs. Men det är bara det att om jag inte dödar henne, kommer hon att döda mig.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *