ostby.cecilie@gmail.com

I vredens fotspår

”Hon sa att hon älskade mig. Jag sa att jag inte visste. Kanske av rädsla för den stunden jag förstod skulle komma, dagen då hon skulle tröttna. Så länge hon inte var säker på min kärlek, skulle hon stanna. Så var det med alla kvinnor. Det som de inte var säkra på att de skulle få, det trånade de efter desto mer. Kvinnor är enkla på det viset.”

Det här är ett utdrag ur ”I vredens fotspår” som är mitt bidrag i novellantologin Vrede som ingår i serien De sju dödssynderna som Ariton förlag ger ut.

Någon sa till mig att jag verkligen borde utforska min vrede, eftersom det är något som alla människor har. Det är när den är outforskad som den kan bli farlig, påstod hon. Kanske har hon rätt i det, att vi alla bär på en ilska som behöver en kanal att leva ut i.

I min novell försöker jag förstå hur vrede uppstår och vikten av att fiska utan agn. Läs själv får du se!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *