ostby.cecilie@gmail.com

Den 29 april var det release-fest för Mistelbarn på galleri Karlström&Karlström, Svartmangatan 25 i Gamla stan på Kulturnatten.

Men det var så mycket mer. Det var också konstutställning med Anders Olow (som gjort omslaget till Mistelbarn) och låtsläpp med Nidingen featuring Ben-Josef Östby. Inte nog med det. Festen var också en del av programmet i Kulturnatt Stockholm.

Festen var sponsrad och de olika aktörerna presenteras på den här sidan tillsammans med bilder från festen. Om du har bilder från releasen, mejla dem gärna till mig, så lägger jag upp dem på sidan.

Kaka Design Smycken har gjort en specialkollektion för Mistelbarn. På Release-festen kommer Catharina Dunell finnas på plats och har ett riktigt bra pris både på de fina graverade smyckena med citat från Mistelbarn och på det unika bokmärket.

Bistro 135 har valt att sticka ut hakan och bli Söderorts första helt alkoholfria bistro. Krögaren Daniel Pettersson har skapat en meny med traditionella rätter med en unik och smakfull twist som vi kommer få njuta av på release-festen.

Noomilina gör fantastiska och unika klänningar med retrotyger. Det kommer att finnas klänningar på plats och kreatören själv, Noomi Lind, kommer att vara där och hjälpa dig att hitta just din modell och det tyg som du helst vill ha på dig. Du är med och skapar din drömklänning, helt enkelt.

Klockargårdens är ljus- och tvåltillverkaren i Norberg som skapar trevnad och väldoft. Helén Wallin är en fantastisk entreprenör och jag har personligen sett henne när hon från början hade tvåltillverkningen i källaren och rörde i tvålmassan för hand till rätt konsistens.

Anders Olow är konstnär och formgivare, förutom att han är en duktig skribent. På Release-festen visar han några av sina fantastiska tavlor. Den här tavlan ingår i en serie ”Tidningsträd”. Han kommer även att ha sina populära Gamla stan-målningar till försäljning, samt RockArt med många kända artister.

Nidingen är ett musikprojekt startat av vänner för vänner. All musik inspelad av Fredrik Hielscher, Peter Lundell och Ben Östby. Mixad och producerad av Ben Östby och Nidingen. På release-festen släpper de sin andra singel Pulver och regn. Här kan du lyssna på deras första singel Längre söderut.

Förbeställ ditt signerade exemplar:

(145 kronor är releasepriset inklusive moms. Frakt tillkommer. Fakturan kommer med boken.)