ostby.cecilie@gmail.com

Tevisdom för vilsna själar

2008 skrev jag Tidlösan – eller konsten att vinna tid som publicerades i CDM (Crime Detection and Mysteries) #65. Sen dröjde det till 2014 innan jag skrev en novell för att skicka in som bidrag till antologier. Fram till i dag har jag haft bidrag i 13 antologier på olika förlag. Nu har jag gått igenom de jag tycker bäst om, skrivit om en del av dem och har samlat dem i Tevisdom för vilsna själar. Anders Olow har gjort det fina omslaget.

PS. Som bonus får du första kapitlet ur min kommande roman.

Tevisdom för vilsna själar kommer finnas på Bokmässan i Göteborg där jag finns i Stockholmsförfattarnas monter B8:29. För dig som inte kommer iväg till bokmässan i år, får du nu både Tevisdom för vilsna själar (pocket) och min debutroman Mistelbarn (inbunden) till Bokmässepris.

 

Köp Tevisdom för vilsna själar och Mistelbarn till Bokmässepris:

 

I hemlighet hade nog mamma hoppats på att få en dotter som Nicki. De vackra är ju så mycket enklare att älska än de geniala.

Ur EXPERIMENTET

Vi offrade allt för kärleken, så när kärleken slocknade hade vi ingenting kvar.

Ur KÄRLEKENS PRIS

Det märkliga är att de allra flesta verkar fästa sig vid sina liv, trots att de inte verkar leva alls.

Ur ETT OÄNDLIGT SLÖSERI MED TID