ostby.cecilie@gmail.com

Vällusten tar knäcken på mig

Vällusten tar knäcken på mig

Samtidigt som jag skriver rubriken till det här inlägget, inser jag att det kanske är så jag känner varje gång jag ska skriva en novell. Det känns hopplöst i precis det läge jag är nu. Jag har skrivit en novell som nästan är klar. Det är bara själva upplösningen som gäckar nu.

Men… då dök det upp en ny story! Den tangerar min ursprungsidé, men har helt andra parametrar. Så nu har jag skrivit den också. Den är lika klar som den första. Det vill säga, slutet är inte där än.

Och så fick jag en superidé för nästa novell, avund, och började skriva på den…

Ja, vad ska jag säga? Jag har två veckor på mig att sy ihop slutet på vällusten, så det ska nog lösa sig i alla fall.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *